Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2009 09:48 - 10-те НАЙ-ТЪПИ ЛЪЖИ ЗА ИЗНЕВЯРАТА
Автор: dominoto78 Категория: Забавление   
Прочетен: 1288 Коментари: 0 Гласове:
1



10-те най-тъпи лъжи за изневяра

Ако някога бъде открит музея за извиненията в него ще се намерят следните извинения за изневяра: "Защото ... ми се даде възможност", каза бившият президент на САЩ Бил Клинтън когато Ден Радър в телевизионното предавана "60 минути" го пита защо е имал сексуална връзка с Моника Люински, пише Men"s Health.

"Защото ...ти се възхищавам", това пък каза Били Боб Тортън когато напусна петата си съпруга Анджелина Джоли, след връзка със сервитьорка. Той обясни че е изневерил на Анджелина от страх. "Страхувах се от нея. Беше прекалено красива и умна за мен. Чувствах се така маловажен в отношенията си с нея. Бях прекалено изплашен".
"Кабала ми изпра мозъка". Технически това не бе изказване на Алекс Родригез за отношенията му с Мадона. Това бе едно от обясненията, която съпругата му можа да предложи на другите. "Изглежда, че Мадона успя да създаде един вид контрол върху ума му.", поверително каза тя на приятелките си. "Не познавам вече човека в който се е превърнал. Беше страхотен, верен, всеотдаен съпруг и баща. Сега вече е много студен и сметкаджия".
"Аз съм изключителен". Това пък каза сенатор Джон Едуардс в съобщение за медиите относно връзката си с една от организаторките в кампанията му Рели Натър. "В духа на кампанията си започнах и сам си повярвах, че съм изключителен и станах голям нарцис", обясни той в комюникето си.
"В тъмното всички сте ми еднакви". Това пък е обяснението на великия Пабло Пикасо. Една нощ докато е изневерявал на Дора с Франсоаз той се опита да се оправдае с многобройните си афери така: "Нищо не е еднакво от един пудел с друг. Това същото важи и за жените".
"Аз сам си върша работата" студено обясни Джон Бон Джови през 2006 г. и добави "изневярата е част от работата на една рок звезда". Изненадващо това не разклати брака му с инструкторката по карате Доротеа Харли - те имаха 19 г. брак.
"Хммм... милост?", опита се да се измъкне Еди Мърфи през 1997 г., когато бе хванат в Холивуд в автомобила си с проститутка. Тогава той твърдеше, че я е взел само защото тя се нуждаела от транспорт. "Това не е единствената проститутка на която съм и помогнал", каза той за таблоидите. "Много често ги виждам по ъглите и като се спра те ме разпознават и ме нападат с думите: боже господи ти си Еди Мърфи... и тогава се старая да им помогна."
"Отказването се оказа неуспешно" със съжаление беше казал официално известният сексуално зависим Дейвид Духовни. Заради това той ходи на рехабилитация, но безуспешно.
"Необходимо ми е внимание". Въпреки че се опита да се задоволи с порно филми в интернет, за които плащаше по 3000 долара, мъжът на Кристи Бринкли Питър Кук, на края завърши в леглото с 18-годишната си асистентка. "Малко признание, малко внимание и от време на време малка благодарност за моята работа", така се опита да оправдае либидото си в интервю за Барбара Уолтърс.
"Сексът лекува главоболието ми". Това пък казал на Кенеди британския премиер Харолд Макмилан. "Ако всеки трети ден не съм в компанията на жена получавам страхотно главоболие".
image




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dominoto78
Категория: Забавление
Прочетен: 322609
Постинги: 99
Коментари: 48
Гласове: 132
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930